"Je kan het wel heel goed uitleggen hé Peter. Misschien moet je gewoon wat meer stil zijn, dan voel je meer wat er echt in je leeft".

Hupla, out of nowhere belde Astrid NIELS - Coach PCC NE-EN-FR me een paar maand geleden op. Direct en puur, zo is ze. En knal er op.

En Inge Huys haar post over doen en voelen herinnerde me daar weer aan.

Heel de tijd AAN staan, en bezig zijn, in actie. Makkelijk hé, hoef je niet te voelen. Gewoon stil staan, en voelen. Het duurt wel een tijdje bij me, vooraleer ik echt weet wat ik voel.

De stilte tussen de noten, dat noemen we muziek zei Nile Rodgers ooit. Hij kan het wel weten, de funk disco man. En hier ben ik 'stil' tijdens een intro wachtende op wanneer ik wel mag spelen. Niet altijd evident stil zijn, als je goesting hebt om te spelen.

Geniet van de stilte of het lawaai in je vakantie !